دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۶
۰ نفر

اگر فکر می‌کنید فقط ما ایرانی‌ها هستیم که ته دیگ داریم و دلمان ضعف می‌رود برای ته دیگ سیب زمینی یا برنجی و نونی و سند اختراع این خوراکی خوشمزه شش دانگ به نام خودمان خورده، باید بگوییم سخت در اشتباهید.

ته دیگ به سبک چینی

به گزارش همشهری آنلاین، از آنجایی که چشم بادامی‌ها هر چیزی که در کشورهای دیگر می‌بینند را می‌سازند، ته دیگ را هم احتمالا با وام گرفتن از ته دیگ‌های جذاب ما، در کشورشان به‌عنوان یک غذا می‌پزند و حتی در رستوران‌هایشان عرضه می‌کنند؛ البته به سبک و سیاق خودشان. چینی‌ها برنج را با آبی که در آن پخته شده، داخل ظرف مستطیلی می‌ریزند و داخل فر می‌گذارند تا تبدیل به ته دیگ شود. بعد از آن کلی ادویه شامل سس سویا و فلفل به آن اضافه می‌کنند و در آخر هم سیب زمینی‌های رشته شده را روی آن می‌ریزند و بعد هم آن را تکه تکه کرده و به‌عنوان غذا میل می‌کنند.

بیشتر بخوانید:

کد خبر 871814

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۵
    1 0
    این ته دیگ نیست برنج سرخ شده است ته دیگ باید نان یا سیب زمینی باشد برای ایران هم هست چشم بادامی ها هم ندارند